A MERÜLÉS ÓCEÁNJAIN

A MERÜLÉS ÓCEÁNJAIN

2010. június 25., péntek

Elmélkedések a KARMÁRÓL



A karma ...alias cselekedet....illetve a cselekedeteinkre érkező válaszcselekedet.
Az Universum legősibb törvénye. Az akció illetve,az ellenreakció szabálya, hogy minden tettünknek következményei vannak,pozitiv, és negativ előjellel egyaránt.
Ám mivel a reinkarnáció okán ujra és ujra testet öltünk,természetszerüleg vannak olyan cselekedeteink,amelyek hatása csak egy, a következő éltünkben köszön majd vissza.
Az egyéni karma az adott személy cselekedeteinek következménye,de szorosan összefügg mások cselekedetével. Létrehozunk karmikus kapcsolatokat más emberekkel csoportokkal is.
Legerősebbek a társunkkal, gyerekeinkkel szüleinkkel kapcsolatos szálak.
A karmák elemzésekor az illető előző életéből hozott energiáira tartozásaira koncentrálunk,hogy mik azok a karmikus adóságok feladatok amikkel most szembe kell néznie,mi módon, és mely élletterületen kopogtatnak majd ezen kihivások,és hogyan lehet majd a lehető legharmonikusabb a megvalósitás.
Kivel, vagy kikkel köt össze a karma,és mi módon tudjuk majd viszonyunkat rendezni,vagy a lehető legjobban megélni ezekkel az emberekkel.

FELSZÁLLÓ HOLDCSOMÓPONT

Mi dolgunk és feladatunk ebben a világban ?
Milyen energiákat és tapasztalatokat hozunk előző életünkből,és mi az amit most kell megtanulnunk ?
Erre ad választ a Felszálló Holdcsomópont-más néven Sárkányfej.
A hold látszólagos pályáját követve-délről északra mozogva átlépi az Ekliptikát,és ennek metszéspontja = Felszálló Holdcsomópont

/forrás: Advaita /

Nincsenek megjegyzések: